מאמרים

למה לקנות גבינות במשקל

יש גבינות כמו פטה ורוקפור, שתמיד ישמרו לכם אמונים במדפי המקררים בסופר. מצד שני, אם מתחשק לכם ללכת על הפחות מוכר, זו סיבה מעולה לקפוץ לביקור במחלקת הגבינות – שם תוכלו לקנות בדיוק את הכמות שתרצו וגם ולהיפתח לטעמים חדשים ומרעננים

mako אוכל טוב | | 20 בינואר 2021

בילוי במסעדה הוא משהו שאנחנו יכולים רק לפנטז עליו בתקופה הנוכחית. מזל שתמיד אפשר להעביר ערב ביתי נחמד עם פלטת גבינות משובחות ואיזה יין טוב. אמרנו גבינות? אמרנו במשקל. כן כן – אנחנו מתכוונים גם אליכם, אלה שרגילים תמיד לבחור את אותה גבינה צהובה משמימה וביום פרוע במיוחד הולכים על רוקפור. תתפלאו, אבל ממש לא רחוק מאזור הנוחות, ליד המקררים בסופר, ממתינה לכם מחלקת גבינות ששווה בדיקה. לפעמים מספיק להציץ בוויטרינה כדי להבין ששם נמצא כל העניין.

עדיין מתלבטים? לשמואל ישראלוף מ”רמי לוי” יש כמה סיבות מעולות שיגרמו לכם לחפש את המעדנייה בסופר כבר בביקור הקרוב:

 

  1. זה יותר משתלם: נניח שאתם בונים על ספגטי לארוחת הערב. עכשיו החלטתם שמתחשק לכם לפזר מעט פרמזן על המנה. הנה הדילמה – לקנות אריזה של 300 גרם, אפילו שאתם צריכים הרבה פחות? ומה אם אתם זקוקים ל-300 גרם ריקוטה לפשטידה, אבל החבילות שנמכרות באריזות מגיעות במשקל 250 או 350 גרם? קונים שתיים או מסתפקים בפחות? ובכן, כשקונים גבינות במשקל – פשוט בוחרים את הכמות הרצויה, בלי להסתבך ובלי לבזבז.
  2. זה סופר טרי: מעדניות שנמצאות ברשתות הסופרמרקטים לרוב פועלות במחזוריות גדולה יחסית, בייחוד אם אותה הרשת מקפידה על מחירים נוחים. אין ספק שמדובר ביתרון גדול עבור הצרכנים, שבוחרים שוב ושוב לרכוש גבינות בתפזורת במחירים נוחים במיוחד.
  3. המבחר יותר גדול: איפה תמצאו גבינה עם בזיליקום או עם קימל? כשקונים גבינות בתפזורת, תמיד אפשר להיתקל בטעמים ייחודיים, אותם לרוב לא מוצאים על מדפי המקררים. אם אתם מתכננים ערב גבינות זה פשוט אידיאלי – תוכלו לבחור קצת מכל דבר וליהנות מהמגוון והייחודיות.
  4. מדובר בחוויה: כשקונים גבינות במשקל אפשר להתייעץ, לטעום ולהתנסות עד שבוחרים בגבינה שהכי קולעת לטעם האישי, ואין ספק שזה הופך את חוויית הקנייה להרבה יותר שמחה ומהנה.

 

על מה חשוב להקפיד כשקונים גבינות במשקל?

היום, יותר מתמיד, ברור לכולם ששמירה על כללי היגיינה היא חיונית לבריאות טובה. כשקונים גבינות במשקל חשוב לוודא שהמקום נקי ושמקפידים לאכוף בו את כללי הבטיחות המתבקשים. באופן כללי, העובד במעדנייה חייב להשתמש בכפפות חד פעמיות, לעטות מסכה ולהיות לבוש במדי המחלקה. כמו כן, כדאי לשים לב לניקיון הכללי של האזור – מקרש החיתוך, דרך הסכין ועל למשקל.

קטגוריות
מאמרים

אולי יעניין אותך

הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל