מאמרים

החורף כבר כאן

פאולה רוזנברג | | 9 בדצמבר 2020

החורף כבר כאן ואני ממש מבסוטה. זו העונה האהובה עלי, זמן נהדר להיכנס למטבח ולרקוח מרקים ותבשילים שיחממו את הבית והלב כמו אלו שבמתכונים שהצעתי או סתם להתכרבל על הספה עם כוס חליטה. זו גם תקופה מושלמת לפנות זמן לתהליכי שינוי והבראת אורח החיים עכשיו כשיש תחושת התכנסות, ובדיוק בשביל זה אנחנו כאן. הקור הוא ממש לא תירוץ!

הנה שלושה דברים שיעשו לכם טוב בעונה הזו:

  1. מבריאים מצינון או מוירוס קל שתקף אתכם? דאגו להזין את הגוף בשבוע שלאחר ההבראה במזון מזין ומשקם למערכת החיסון שעשיר במינרל אבץ כמו גרעיני דלעת (לא קלויים), גרעיני שומשום מלא ועלי בזיליקום. המינרל אבץ לוקח חלק בשפעול מערכת החיסון.
  2. גשום בחוץ? זה אומר שכל בני המשפחה נמצאים יותר בבית יחד וזו הזדמנות לארוחה משותפת בהכנה של הורים וילדים. חוקרים מצאו שארוחות כאלו מייצרות את זכרונות הילדות היקרים והיפים ביותר. כך גם אפשר קצת להכיר חומרי גלם בריאים, אני ממליצה לאפשר לילדים לבחור את המנה שתכינו. זה יכול להיות ממש פשוט, אפילו פשוט ממרח ירקות חורף טעים כמו זה שבמתכון עם לחם טעים ושווה וסלט ירקות. העיקר שאתם יחד
  3.  והעצה השלישית שלי אליכם היא משהו שעובד לי בכל חורף טפו טפו טפו ואני מיישמת על בני המשפחה שלי: מכיוו שויטמין סי מסייע לשפעול מערכת החיסון, אני מקפידה להכין מגש ובו פירות חתוכים בכל יום אחר הצהריים: קיווי, תפוז, קלמנטינות, פטל שהפשרתי מהמקפיא, פומלה (זו ממש השקעה!).לא תאמינו כמה מהר מתחסל המגש. כשהכל חתוך ומוכן וזמין, כל ילד וכל מבוגר יזרום עם הפירות הטעימים והמזינים האלו וכך חסכנו את נשנושי העוגיות והחטיפים של אחר הצהריים וקיבלנו בוסט של ויטמינים לגוף

    שיהיה חורף נעים ומהנה

קטגוריות
מאמרים

אולי יעניין אותך

הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל