מתכונים בדקה

גלידה ביתית בצ׳יק צ׳ק מאת ליאור קוקה

| | 8 ביוני 2021

כשהיינו קטנים אמא הייתה מכינה לנו גלידה ביתית בצ׳יק צ׳ק!!

אני זוכרת איך אני והאחים שלי היינו יושבים קרוב למקפיא ורק מחכים שאמא תגיד שזה כבר קפא! אמא שלי הייתה משתמשת בעוגיות

נשיקות מרנג, אבל היום אתן לכם/ן מתכון משודרג עם פירות קפואים!!

מה צריך?

  • כוס וחצי קוביות מנגו קפוא רמי לוי
  •  5 קוביות אננס קפוא רמי לוי
  •  לקישוט- כוס וחצי פירות קפואים לפי מה שאוהבים
  • (אפשר להמשיך עם המנגו והאננס)
  • 3 מכלים של שמנת מתוקה להקצפה (750 ג’)
  • פחית אחת של חלב מרוכז

 איך מכינים?

  • טוחנים את המנגו והאננס למחית חלקה.
  • מקציפים את השמנת מתוקה לקצף יציב אבל לא קשה מדי.
  • מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד כמה שניות עד לאיחוד.
  • מקפלים בזהירות את המחית פירות שהכנו לתוך התערובת.
  • מוסיפים את מחצית הפירות הקפואים שבחרנו לקישוט, אם החתיכות גדולות מדי אז תחתכו מראש לקוביות קטנות ומערבבים בתנועות קיפול.
  • מוזגים את כל המסה לתבנית שיכולה להיכנס למקפיא.
  • לא מומלץ להשתמש באלומיניום אלא משהו חזק ויציב יותר.
  • מקשטים עם מחצית הפירות שהשארנו.
  • מקפיאים במשך 8 שעות לפחות.

*הגלידה נשמרת מעולה לכמה ימים כשהיא מכוסה היטב!

אני רצה להתקשר לאמא שלי שתכין לי גם️ ❤

תהנו, ליאור.

קטגוריות
מתכונים בדקה | מאמרים

אולי יעניין אותך

הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל