עדשים שחורות מוקפצות | פאולה רוזנברג

פאולה רוזנברג
30 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים

שקית תחתיות ארטישוק קפואים
צנצנת עגבניות מרוסקות
300 גרם קינואה שטופה ומסוננת
200 גרם עדשים שחורות מושרות ללילה ושטופות
1 בצל חתוך לקוביות
כף אורגנו מיובש
2 כפיות שום גבישי
חצי כפית פלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
רבע כפית אבקת צ’ילי חריף
2 כפות שמן זית
4 כפות טחינה גולמית
3 כפיות מלח ים
חצי לימון סחוט

מה עושים?
  • 1.מבשלים את הקינואה השטופה כמו שמבשלים פסטה, ב3 ליטרים של מים רותחים כעשרים דקות ומסננים.
  • 2.מבשלים את העדשים השחורות במים רותחים כעשרים דקות ומסננים.
  • 3.במחבת מאדים את קוביות הבצל עם העדשים, השעועית הצהובה, תחתיות הארטישוק והאורגנו.
  • 4.אין צורך להפשיר מראש את השעועית והתחתיות, הן יופשרו תוך כדי הבישול.
  • 5.לאחר 5 דקות מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את השום הגבישי ואת שאר התבלינים ומקפיצים עוד 5 דקות.
  • 6.מסדרים בצלחת הגשה 5 כפות של קינואה מבושלת, מייצרים גומחה באמצע ומניחים 6 כפות מתבשיל העדשים.
  • 7.אופציה:מזלפים מעל טחינה גולמית ושופכים כף של מיץ לימון.
  • 8.מגישים ונהנים. בתיאבון!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל