טרמיסו מצות | אודי ואושר

אודי ואושר מבשלים בריא במחירי רמי לוי!

אושר אידלמן & ואודי ברקן
40 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים

 

לקרם רוזטה

 

  • 360 מ”ל (כוס וחצי) שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל
  • 300 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
  • 300 גרם יוגורט יווני
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קליפת תפוז מגוררת
  • 3 כפות סירופ רוזטה

 

מצות בקפה

 

  • 2-3 כפות קפה נמס איכותי + 2 כוסות מים רותחים (או כ-5 מנות אספרסו)
  • 2 כפות סוכר
  • ¼ כוס ליקר קפה/רום
  • 5 מצות

 

לסיום

 

  • ½ כוס אבקת קקאו איכותי
לקרם
  • 1.במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת והפודינג לקצפת רכה
  • 2.בכלי נפרד מקציפים את שאר חומרי הקרם במהירות נמוכה רק עד לאיחוד החומרים
  • 3.בעזרת מרית (לקקן) מאחדים בין הקצפת לקרם הגבינה והיוגורט בתנועות קיפול (ראה סרטון).
  • 4.מורחים כף קרם בתחתית התבנית.
למצות בקפה
  • 1.מערבבים מים רותחים וקפה בכלי רחב, מצננים מעט. מוסיפים ליקר קפה ומערבבים
  • 2.טובלים מצות למספר שניות מכל צד, ומניחים מצה אחת על כף הקרם שבתבנית
  • 3.מורחים שכבה של הקרם על המצה וחוזרים על הפעולה עד למצה האחרונה. מסיימים עם הקרם.
  • 4.מפזרים שכבה דקה של קקאו.
  • 5.מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 12-24 שעות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל