סופגניה במילוי סינבון וגליליות וופל

מתכון לסופגניות אווריריות

ramile
90 דקות| בינוני| חלבי

רשימת מצרכים

  • 1 קילו קמח ללחמים של רמי לוי
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • כוס ושלושה רבעים חלב פושר ( אם הבצק יבש מידי מוסיפים עוד חצי כוס נוזלים )
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים + 1 חלמון  ביצה
  • כף וודקה\ עראק
  • 120 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • קורט מלח

רכיבי מילוי : 

  • 250 מ”ל שמנת להקצפה/ שמנת צמחית
  • 1 פודינג וניל רמי לוי
  • 1 כוס חלב/ 1 חלב סויה או שקדים
  • 1 כפית גדושה קינמון
  • גליליות וופל אגוז לוז

אופן ההכנה

  • 1.במיקסר עם וו לישה מניחים קמח , שמרים וסוכר, מוסיפים את החלב את הביצים ומתחילים ללוש, מוסיפים תוך כדי קוביות קטנות של חמאה עד להטמעת החמאה –כשבע דקות לישה.
  • 2.מתפיחים כשעה ורבע בקערה מכוסה.
  • 3.לשים את הבצק על משטח עבודה ומחלקים לכדורים של שווים בגודל של 30\40 גרם.
  • 4.מניחים כל כדור על קוביית נייר אפייה שגוזרים ומרססים מעל תרסיס שמן.
  • 5.מניחים להתפחה מכוסים במגבת דקה כשעה.
  • 6.לאחר שעה מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה שלא תעלה על 160 מעלות - חום נמוך ומטגנים כשלוש סופגניות בכל פעם.
  • 7.מצננים בטמפ' החדר לפני שממלאים במילוי שבוחרים.
  • 8.מקציפים קרם ( פודינג, חלב ושמנת להקצפה), ממלאים את הסופגניות וקצת מעל.
  • 9.מקשטים בגלילי וופל בטעם אגוזי לוז.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל