תפוזים מסוכרים | שירי דרור

מחפשים פעילות מגניבה עם שפע עשייה הגיע הזמן להכנס לעשות כיף חיים הפעילות המנצחת היא -קליפות תפוזים מסוכרים

שירי דרור
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים

4 תפוזים

חצי כוס סוכר לבן

3 קלמנטינות סחוטות

תפוז סחוט

חצי כפית גרידת תפוז (לא חובה)

 

 

מצרכים לשוקולד מומס

 

 

250 גר’ שוקולד מריר

כף חמאה

לקליפת התפוז:
  • 1. לוקחים את קליפות התפוזים משרים כשעתיים במים לאחר מכן שוטפים היטב
  • 2. חותכים את קליפות התפוזים לרצועות
  • 3.בסיר בינוני מניחים את רצועות קליפות התפוזים מכסים במים מבשלים 20 דק
  • 4. מסננים את רצועות התפוזים מוסיפים שוב מים ומבשלים 20 דק חוזרים פעם נוספת ומצננים את רצועות התפוזים
  • 5.בסיר בינוני שמים את רצועות התפוזים מוסיפים את מיץ קלמנטינות סחוט ,מיץ תפוז סחוט
  • 6.מוסיפים חצי סוכר ומבשלים על להבה נמוכה עד שהנוזל מצטמצם
השקולד:
  • 1.ממיסים את השוקולד בבן מרי - לוקחים סיר בינוני על להבה נמוכה
  • 2.שמים את השוקולד המריר וחמאה ומתחת שמים מחבת עמוקה עם מים פושרים ממיסים את השוקולד עד לקרם אחיד
טיפ
  • 1.ניתן לצפות את התפוזים בסוכר לבן או בשוקולד מריר מומס ולאחר הציפוי מניחים על צלחת נייר אפייה שמים במקרר כשעה ע"מ שהשוקולד יתייצב ניתן להגיש את רצועות תפוזים המסוכרים על גלידת וניל
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל