פיצה Kid | שירי דרור

רגע אחרי פורים וזמן קצר לפני הנקיונות הסידורים, וההכנות של פסח .. הגיע הזמן לחגיגה איטלקית מפתיעה עם פיצה kid מתאימה פיקס לארוחת ערב או ל-כל אירוע חגיגי בעבודה או במשפחה או לחבר'ה הטובים

שירי דרור
30 דקות | בינוני | חלבי
רשימת מצרכים

החומרים לבצק :

 

  • 1.5 כוס קמח לבן מנופה
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כפית סוכר לבן
  • 1/2 כוס מים פושרים
  • 1  כפית מלח
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 3 כפות שמן זית

 

 

חומרים לרוטב :

 

  • 100 גר רסק עגבניות
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 5 כפות מים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף קטשופ
  • 1/2 כפית מלח

 

 

תוספות לפיצה :

 

  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 100 גר’ פיטריות טריות (או חצי קופסת שימורים )
  • 300 גר’ זיתים ירוקים מגולענים
  • 300 גר ‘  גרגרי תירס
  • 500 גר גבינה צהובה

 

חומרים לשידרוג הפיצה :

 

  • 2 עלי בזילקום קצוצים
  • גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות או גבינה בולגרית
  • תבלין פיצה
הכנת הבצק:
  • 1.בקערה פלסטיק בינונית מערבבים את הקמח ,את הסוכר , את השמרים ואת המים עד לקבלת בצק אחיד . לשים את הבצק בידיים במשך חמש דקות
  • 2.מרטיבים מעט את הבצק כי הוא נוטה להתייבש , מכסים בניילון נצמד ומניחים למשך כשעתיים להתפחה
  • 3.אחרי שהבצק תפח מוסיפים את שמן הזית, האורגנו ואת המלח
  • 4.אם הבצק דביק מעט יש להוסיף קמח לבן מנופה עד ליצירת בצק אחיד וחלק.
  • 5.מחממים את התנור לחום של 210 מעלות.
  • 6.יוצקים לתבנית כמות קטנה של מים (כחמש כפות ) כדי לשמור על לחות בזמן האפייה
  • 7.על מנת שהפיצה תהיה אוורירית ונימוחה. מניחים שני דפי נייר אפייה
להכנת הרוטב:
  • 1.להכנת הרוטב מערבבים את כל החומרים ומורחים באמצעות מצקת על הבצק .
  • 2.מוסיפים את התוספות ונותנים לפיצות לנוח במשך 20 דקות
האפיה:
  • 1.לאחר מכן מכניסים לתנור ואופים בטמפרטורה של 210 מעלות .
  • 2.כעבור עשר דקות מכסים את הפיצה ברדיד אלומניום וממשיכים לאפות עד שהתחתית מקבלת צבע זהוב
  • 3.מוציאים מהתנור ומגישים עם מגש ירקות צבעוניים ניתן להכין ירקות חתוכים בכל מיני צורות 😊 או עם סלט חסה ירוק עם רוטב וינגרט ועשבי תיבול
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל