טארט שקדים ופירות

ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 2 חלבונים ( מידה M)
  • 60 גר’ סוכר
  • 70 גר’ אבקת סוכר פחות כף
  • 50 גר’ אבקת שקדים ללא קליפה
  • 1 כפית קמח תפוח אדמה
  • קורט מלח
  • 140 מ”ל חלב
  • 150 מ”ל שמנת מתוקה
  • 50 גר’ אינסנט פודינג וניל
  • פירות : 2 אגסים, 2 תפוחים, 1 אננס,1 אפרסמון – חתוכים
  • לקישוט: דקוג’יל ואבקת סוכר
בסיס הטארט
  • 1.מחממים תנור ל- 160°. מקציפים את החלבונים, סוכר ומלח עד לקבלת קצף יציב
  • 2.ממליץ להקציף בתחילה את החלבונים עם כף סוכר עד שמתקבל קצף בהיר ורק אז להוסיף את יתרת הסוכר והמלח בהדרגה.
  • 3.מערבבים בקערה עם מטרפה ידנית את קמח תפוחי האדמה, אבקת הסוכר ואבקת השקדים (או מערבבים אותם במעבד מזון, או מסננים אותם – כדי שלא יפילו את הנפח של קצף החלבונים) ומקפלים אותם עם מרית לתערובת אחידה.
  • 4.מכניסים לשקית זילוף ומזלפים היישר לתבנית.
  • 5.אופים כ- 20 דקות עד להזהבה קלה ועד שהקליפה שלו קשה, מצננים.
מכינים את הקרם:
  • 1.מקציפים את כל החומרים לקצפת יציבה.
מרכיבים את הטארט :
  • 1.מניחים את קרם הווניל במרכז ומשטחים אותו כמעט עד לשוליים (2 ס"מ פחות), מסדרים את הפירות, מעטרים מדקורג'יל ואבקת סוכר ומגישים, בתיאבון.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל