עוגה לטו בשבט | השף מאיר אדוני

עוגת מתוקה בטירוף מפירות יבשים

השף מאיר אדוני אדוני
45 דקות | בינוני | חלבי
רשימת מצרכים
למלית
  • חבילה ביסקוויטים בטעם קרמל (250 גר’)
  • קפה נמס חזק חם או אספרסו (ללא חלב, ללא ממתיק)
  • מלית לעוגה בטעם אוכמניות או תות שדה
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • גביע שמנת חמוצה 9%
  • חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל
לקישוט
  • 400 גרם תותים טריים רצוי קטנים
הוראות הכנה לבצק
  • 1.מכינים את הגבינה: מערבבים בקערה את הגבינה, השמנת והפודינג. אם רוצים להמתיק מוסיפים ממתיק כמו סוכרלייט.
  • 2.טובלים ביסקוויטים בקפה החם ומסדרים בתבנית.
הוראות הכנה למלית
  • 1.מכינים את הגבינה: מערבבים בקערה את הגבינה, השמנת והפודינג. אם רוצים להמתיק מוסיפים ממתיק כמו סוכרלייט.
  • 2.טובלים ביסקוויטים בקפה החם ומסדרים בתבנית.
  • 3.מעל כל עוגייה מניחים כפית קטנה מהמלית. שופכים מעל הביסקוויטים את הגבינה ושומרים כרבע מהכמות בצד לציפוי.
  • 4.טובלים את שאר הביסקוויטים בקפה ומניחים מעל הגבינה. מורחים את הגבינה הנותרת בשכבה דקה מעל הביסקוויטים.
  • 5.חותכים את התותים לחצאים ומסדרים יפה מלמעלה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל