טאקו סינטה וסלט פריך

אושר אידלמן & אודי ברקן
30 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים:
  • 1 חבילה טאקוס (10 יח’) – יש לחמם לפי הוראות היצרן

 

לסינטה המתובלת

 

  • 500 גרם סינטה או שייטל בקר – פרוסה דק למינוט סטייק (עובי ½ ס”מ)
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ כף אורגנו מיובש
  • 1 כפית כמון
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שאטה גרוס

 

לסלט הפריך

 

  • חופן עלי כוסברה
  • 1 כוס כרוב פרוס דק
  • 1 חבילה נבטי חמנייה
  • 1 מלפפון פרוס דק

להגשה

 

  • 1-2 יח’ ליים חתוכות לפלחים
אופן ההכנה:
  • 1.מחממים את הטאקוס לפי הוראות היצרן על האריזה
  • 2.מערבבים היטב את הבשר הטרי עם התבלינים וכף אחת של שמן זית (מומלץ לעשות זאת לפחות חצי שעה מראש).
  • 3.קוצצים את מרכיבי הסלט הפריך ומערבבים יחד.
  • 4.מחממים מחבת רחבה על אש גבוהה, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומיד את הבשר המתובל.
  • 5.מטגנים כ-2 דקות עד שהבשר השחים מעט ומכניסים ישר לטאקוס.
  • 6.מוסיפים לכל טאקו חופן מהסלט וסוחטים מעט ליים מעל. מגישים מיד
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל