טרטר בקר

ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים

תרסיס שמן

1 כוס זרעי פשתן

1/2 כוס צ’יה

1 כוס פקאן קצוץ

1 כוס גרעיני חמנייה

5 כפות שומשום

200 גרם קמח שקדים

1 כף צ’ילי גרוס

1/2 כף שום גבישי

4 כפות שמן זית

1 כפית מלח

1/2 כף זעתר

מצרכים לטרטר הבקר:

300 גרם בשר סינתה טרי  קצוץ דק.

2 כפות שמן שומשום

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

1/4 כפית מלח

1 כפית חרדל חלק

1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק

1 כפית טבסקו

5 זיתי קלמטה קצוצים

1 כפית סילאן

להגשה: חלמון ביצה טרייה

אופן ההכנה:
  • 1.בקערה עמוקה מניחים את כל מרכיבי הקרקר, מכסים במים עד שהמרכיבים מכוסים ומשאירים בצד עד לספיגת כל הנוזלים
  • 2.משמנים 2 ניירות אפייה ומניחים ביניהם את התערובת, מרדדים לקרקר דק
  • 3.מעבירים את הניירות לתבנית אפייה רחבה ומסירים בזהירות את הנייר העליון
  • 4.אופים ב- 160 מעלות 35-40 דקות עד שהקרקר יבש, מצננים ושוברים לחתיכות מגישים לצד הטרטר.
אופן הכנת הטרטר
  • 1.מערבבים יחד את מרכיבי טרטר הבקר
  • 2.מסדרים במרכז צלחת הגשה
  • 3.מניחים מעל חלמון ומגישים לצד קרקרים
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל