כבדי עוף עם בצל מקורמל וערמונים
קרדיט: שפית, דבורה סורוצקין | צלם,אסף אמברם | סטיילינג לירון ברקן | כלים באדיבות ארקוסטיל | עיתון משפחה
ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים
500 גרם כבדי עוף צלויים
4 בצלים גדולים קלופים פרוסים לטבעות
שמן לטיגון
100 גרם ערמונים בוואקום
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- 1.מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצלים הפרוסים בסבלנות רבה כחצי שעה על להבה בינונית עד שהם מקורמלים ממש אך לא שרופים
- 2.בינתיים חותכים את כבדי העוף לקוביות גדולות (כל כבד לכ-4 חתיכות)
- 3.כשהבצלים מטוגנים היטב מוסיפים את כבדי העוף, מערבבים ומטגנים יחד כדקה
- 4.מוסיפים את הערמונים. מתבלים במלח ופלפל שחור בנדיבות
- 5.מערבבים ומטגנים עוד דקה-שתיים, וזהו. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת
מתכונים נוספים