כבדי עוף עם בצל מקורמל וערמונים

קרדיט: שפית, דבורה סורוצקין | צלם,אסף אמברם | סטיילינג לירון ברקן | כלים באדיבות ארקוסטיל | עיתון משפחה

ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים

 

500 גרם כבדי עוף צלויים

4 בצלים גדולים קלופים פרוסים לטבעות

שמן לטיגון

100 גרם ערמונים בוואקום

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
  • 1.מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצלים הפרוסים בסבלנות רבה כחצי שעה על להבה בינונית עד שהם מקורמלים ממש אך לא שרופים
  • 2.בינתיים חותכים את כבדי העוף לקוביות גדולות (כל כבד לכ-4 חתיכות)
  • 3.כשהבצלים מטוגנים היטב מוסיפים את כבדי העוף, מערבבים ומטגנים יחד כדקה
  • 4.מוסיפים את הערמונים. מתבלים במלח ופלפל שחור בנדיבות
  • 5.מערבבים ומטגנים עוד דקה-שתיים, וזהו. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל