כנפי עוף מטוגנות

ramile
20 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים:

מה צריך כדי להכין ?

 

קילו כנפי עוף

 

למישרה:

 

2 כוסות  נוזל קוקוס

1 כפית מלח

1 כף פפריקה

1 כף שום גבישי

לציפוי:

1 כוס קמח תופח

1 כוס קורנפלור

1 כף שום גבישי

חצי כף מלח

כף פפריקה

שמן קנולה לטיגון

 

 

להגשה:

 

מיונז וקטשופ, קורניש

אופן ההכנה:
  • 1.בקערה עמוקה מניחים את הכנפים ומרכיבי המשרה, מערבבים ומניחים כשעה בקירור
  • 2.לאחר שעה מערבבים בקערה את מרכיבי הציפוי, עוטפים היטב את הכנפיים בציפוי ומטגנים בשמן עמוק.
  • 3.מגישים לצד קטשופ, קורניש ומיונז.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל