לחמג’ון מלוואח

ramile
20 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים:

500 גרם בשר טחון מהמעדניה

בזיליקום

צנצנת רוטב לקציצות

מלוואח קפוא

צנוברים

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • 1.מערבבים בקערה בשר טחון ומוסיפים כפית מלח וכפית פלפל יחד עם חופן צנוברים ורוטב עגבניות לקציצות.
  • 2.פורסים מלאווח על נייר אפיה ומניחים את המלית, משאירים בו קצת שוליים נקיים. אופים כ25 דק ב180 מעלות
  • 3.מקשטים בבזיליקום \ ירקות ומגישים חם
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל