סינטה על ברוסקטה

ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים

מצרכים לקרם פלפלים :

3 פלפלים אדומים קלויים קלופים

4 שיני שום

4 כפות חומץ בן יין לבן

5 כפות שמן זית

1 כף עלי טימין

1/2 כפית מלח

לברוסקטה:אופים ב- 180 מעלות ל- 15 דקות

1 באגט פרוס לפרוסות אלכסוניות ומוברש בשמן זית ואריסה

לסינטה:

400 גרם סינטה פרוסה לפרוסות דקיקות

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

1 כף בלסמי מצומצם

להגשה: עירית קצוצה

אופן ההכנה:
  • 1.מערבבים בקערה את פרוסות הסינטה עם התיבול
  • 2.טוחנים יחד את מרכיבי קרם הפלפלים
  • 3.צולים בתנור ברוסקטת אריסה
  • 4.צולים את נתחי הסינטה על פלאנצ'ה חצי דקה מכל צד
  • 5.מורחים על ברוסקטה ממרח פלפלים ומניחים מעל פרוסת סינטה, מפזרים עירית לפני ההגשה.
אופציית הגשה
  • 1.• אופציית הגשה נוספת מניחים במרכז צלחת הגשה קרם פלפלים ומעל פרוסות סינטה ומסדרים מסביב קרם פלפלים
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל