סשימי דג ים ברוטב ים תיכוני

ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים

1/2 קילו דג ים לבן אינטיאס\ מוסר\ ברמונדי פרוס מפולט ופרוס לפרוסות דקות

1 עגבנייה חצויה לשני חלקים

10 זיתי קלמטה מגולענים

3 כפות כוסברה קצוצה

2 כפות צלפים

1/2 כפית מלח אטלנטי

1/2 כפית צ’ילי גרוס

2 כפות בצל ירוק קצוץ

1 כפית קליפת לימון מגוררת

לשמן המתובל טוחנים יחד:

1/2 כוס שמן זית

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

2 שיני שום

להגשה:

1 פוקאצ’ה פרוסה לפרוסות בעובי של 1 ס”מ

שמן זית להברשה

1 כפית שום כתוש

בלסמי מצומצם

אופן ההכנה:
  • 1.טוחנים יחד את מרכיבי השמן המתובל ומסננים
  • 2.מניחים על צלחת הגשה שמן מתובל ומעל פרוסות דג
  • 3.סוחטים עגבנייה על הדג, מפזרים קליפת לימון מגוררת , זיתים, כוסברה, מלח, צ'ילי ובצל ירוק
  • 4.מנקדים בבלסמי מצומצם.
  • 5.מברישים את הפוקאצ'ה בשמן זית מתובל בשום כתוש
  • 6.צולים בתנור ב- 200 מעלות כ- 10 דקות
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל