עוף מזוגג ברכז רימונים בטטות מקורמלות וערמונים

ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים

3 יחידות כרעיים

2 בטטות חצויות לאורכן

2 שקיות ערמונים בואקום

2 בצלים חתוכים לקובית גדולות

לרוטב- טורפים יחד במטרפה:

4 כפות רכז רימונים

4 שיני שום כתושות

5 כפות רוטב סויה

4 כפות עלי טימין טריים ללא הגבעול

1/2 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כף פפריקה מתוקה

1/4 כוס שמן זית

2 כפות דבש

1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:
  • 1.טורפים יחד בעזרת מטרפה את כל מרכיבי הרוטב
  • 2.מניחים את העוף במרינדה כשעה
  • 3.מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה ומניחים מעל את העופות
  • 4.מעבירים את הבטטות, הערמונים והבצלים אל הרוטב ומסדרים אותם סביב העופות
  • 5.משאירים את המרינדה שנשארה בצד.
  • 6.אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות
  • 7.לאחר 40 דקות מוזגים את יתרת המרינדה ואופים ב- 180 מעלות כ- 30 דקות נוספות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל