פוייקה עוף פסטה

ramile
30 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים:

מה צריך כדי להכין?

 

סיר סוטאז רחב שיכול להכנס לתנור

1 ק”ג שוקיים (פולקע) עוף טרי פרימיום רמי לוי

3/4 שקית פסטה פוזילי מחיטה מלאה רמי לוי

1/2 כוס שמן זית

1 כוס יין לבן

1 כף פפריקה מתוקה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם (בערך כפית מכל אחד)

1 כוס עגבניות מרוסקות רמי לוי

1 כוס זיתי קלמטה מגולענים רמי לוי

 

להגשה:

 

טימין טרי

 

ירקות:

 

2 כוסות של עגבניות שרי חצויות

5 שיני שום פרוסות

4 כפות טימין טרי ללא הגבעולים

2 בצלים סגולים, קלופים וחתוכים לשמיניות

רשימת מצרכים:
  • 1.בסיר עמוק מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 2.בסיר סוטאז מניחים שמים את שמן הזית, הבצלים הסגולים ואת השוקיים.
  • 3.צורבים מעל להבה גבוהה עד הזהבה קלה של העוף והבצל, אם צריך בוחשים מדי פעם.
  • 4.מוסיפים את עגבניות השרי, העגבניות המרוסקות, השום ,התבלינים (כולל הטימין) והזיתים, מערבבים לשתי דקות ומוסיפים כוס יין לבן, מביאים לרתיחה ומוסיפים 1/2 כוס מים, מנמיכים את הלהבה ומוסיפים פסטה, מערבבים היטב.
  • 5.עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לשעה.
  • 6.ב-15 דקות האחרונות מסירים את הנייר לקבלת שיזוף קל.
  • 7.מגישים עם טימין טרי מעל.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל