פילה בקר ברוטב משכר

ramile
60 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים:

2 פרוסות של פילה בקר בעובי של 5 סמ

מלח גס , פלפל שחור גרוס

מעט שמן זית

 

לרוטב:

 

1 כוס יין אדום

1 כפית פלפל שחור גרוס

5 כפות מייפל

4 ענפי טימין

4 כפות שיני שום פרוסות – קופסא של רמי לוי

 

תוספת

 

2 תפוחי אדמה

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית מלח גס

4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
  • 1.מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד לריכוך, מועכים בעזרת כוס על תבנית עם נייר אפייה, ממליחים , מפלפלים ומשמנים בזמן זית, צולים על 200 מעלות עד להשחמה.
  • 2.מצננים את הבקר חצי שעה בטמפ' החדר
  • 3.ממליחים ומפלפלים, משמנים מעט מחבת וכבדה צולים כשתי דקות מכל צד ,
  • 4.מעבירים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 15 דקות .
  • 5.בקלחת מניחים שום, שמן זית וטימין, מטגנים 2 דקות ושופכים יין אדום, מביאים לרתיחה, מוסיפים מלח, פלפל, מייפל וטימין, מבשלים כ- 15 דקות עד לצמצום
  • 6.פורסים כל פרוסת פילה בצלחת , מגישים עם רוטב ותפ"א.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל