פיתה שניצל

ramile
20 דק | בשרי | קל
רשימת מצרכים:

לשווארמה:

1 קילו בשר שווארמה

3 בצלים פרוסים דק

4 כפות שמן זית

1 כפית מלח,1 כפית פלפל שחור

3 כפות תבלין שווארמה

לפיתות:

3 פיתות

2 ביצים טרופות

500 גרם פירורי לחם זהובים

1/2 כוס שומשום לבן

שמן קנולה לטיגון

להגשה:

עגבניות פרוסות

טחינה

מלפפונים חמוצים

אופן ההכנה:
  • 1.מערבבים את השווארמה עם בצלים שמן זית ותבלינים ומכניסים לתבנית עם שוליים לאפייה של שעה ועשרים בחום של 170 מעלת
  • 2.מצפים את הפיתות בביצה טרופה ופירורי לחם ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים ומניחים על נייר סופג
  • 3.פורסים דק את נתח השווארמה ומערבבים היטב עם מיצי הבשר והבצלים
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל