פרגיות ממולאות באורז ופירות יבשים
ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים
6 יחידות פרגית
6 ניירות אפייה
למלית:
2 כוסות אורז בסמטי חצי מבושל במים
4 כפות חמוציות מיובשות
2 כפות שמן זית
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קטן קצוץ
4 כפות פטרוזיליה
1/2 כף בהרט
3 משמש מיובש קצוץ
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
לרוטב הפרגית:
3 כפות שמן זית
1 כפית שום כתוש
5 כפות רוטב טריאקי
1 כפית מלח
1 כף פפריקה
להגשה:
סלסה טרייה של עגבניות קצוצות עם שום קצוץ, כוסברה קצוצה, שמן זית מלח ולימון .
אופן ההכנה:
- 1.מערבבים את הפרגיות בקערה עם מרכיבי הרוטב
- 2.מניחים כל פרגית על נייר אפייה
- 3.מערבבים בקערה את מרכיבי המלית
- 4.מניחים מלית במרכז הפרגית ומקפלים את הפרגית על המלית
- 5.סוגרים היטב בעזרת נייר אפייה ומניחים בתבנית אפייה
- 6.אופים בחום של 180 מעלות כ- 45 דקות עד הזהבה
- 7.מסירים מהנייר ומגישים לצד סלסה טרייה.