פרגיות ממולאות באורז ופירות יבשים

ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים

6 יחידות פרגית

6 ניירות אפייה

למלית:

2 כוסות אורז בסמטי חצי מבושל במים

4 כפות חמוציות מיובשות

2 כפות שמן זית

1 כוס פטרוזיליה  קצוצה

1 בצל קטן קצוץ

4 כפות פטרוזיליה

1/2 כף בהרט

3 משמש מיובש קצוץ

1/4 כפית קינמון

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

לרוטב הפרגית:

3 כפות שמן זית

1 כפית שום כתוש

5 כפות רוטב טריאקי

1 כפית מלח

1 כף פפריקה

להגשה:

סלסה טרייה של עגבניות קצוצות עם שום קצוץ, כוסברה קצוצה, שמן זית מלח ולימון .

אופן ההכנה:
  • 1.מערבבים את הפרגיות בקערה עם מרכיבי הרוטב
  • 2.מניחים כל פרגית על נייר אפייה
  • 3.מערבבים בקערה את מרכיבי המלית
  • 4.מניחים מלית במרכז הפרגית ומקפלים את הפרגית על המלית
  • 5.סוגרים היטב בעזרת נייר אפייה ומניחים בתבנית אפייה
  • 6.אופים בחום של 180 מעלות כ- 45 דקות עד הזהבה
  • 7.מסירים מהנייר ומגישים לצד סלסה טרייה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל