צלעות כבש בציפוי פיסטוק

ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים

1 כתר של צלעות כבש – כ- 8 צלעות

להברשה:

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות חרדל חלק

מלח

פלפל שחור

2 כפות עלי טימין

לציפוי: מערבבים יחד

1 כוס פיסטוק  קלוף לא קלוי קצוץ דק בפולסים

4 כפות פירורי  לחם

1/2 כף שום גבישי

1/2 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

4 כפות עלי טימין

להגשה: רבעי תפוחי אדמה ובטטה  צלויים בשמן זית ומלח גס, חסה מסולסלת- לאליק

אופן ההכנה:
  • 1.מברישים את כתר הצלעות בחרדל, מלח, פלפל וטימין
  • 2.מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב
  • 3.מערבבים את מרכיבי הציפוי מניחים על מגש ומצמידים אל כתר הצלעות
  • 4.מעבירים את כתר הצלעות לתבנית עם נייר אפייה ואופים 40 דקות ב- 160 מעלות.
  • 5.פורסים ומגישים לצד תפוחי אדמה בטטה וחסה מסביב.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל