קבב עשבי תיבול

ramile
20 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים:
  • 1 ק”ג תערובת בשר טחון לקציצות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/3 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף זעתר עם שומשום רמי לוי
  • 1 כף ראס אל חנות רמי לוי
  • 1 בצל קטן קצוץ דק
  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק מאוד

 

 

לירקות הקלויים:

 

  • 2 בצלים חתוכים לרבעים
  • 2 עגבניות חתוכות לחצאים
  • 3 פלפלים חריפים ירוקים
  • שמן זית להברשה

 

 

לצד הקבב:

 

  • מערבבים יחד:
  • 1/2 כוס טחינה גולמית רמי לוי
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כפית מלח
  • מים עד לסמיכות הרצויה
אופן ההכנה:
  • 1.מערבבים יחד את מרכיבי הקבב בקערה גדולה ויוצרים קציצות קבב מוארכות מעט.
  • 2.מניחים על מגש משומן, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
  • 3.לאחר שעה מברישים פלאנצ'ה בשמן זית
  • 4.צולים בצלים, עגבניות ופלפלים חריפים.
  • 5.מסירים את הירקות מהאש ובאותה הפלאנצ'ה צולים את הקבב עד להשחמה מכל צדדיו.
  • 6.מגישים את הירקות הצלויים לצד הקבב וצלוחית טחינה מתובלת.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל