ראפ חזה עוף ברוטב ברביקיו

mako אוכל טוב
30 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים:
  • 500 גרם חזה עוף
  • שמן ניטרלי לטיגון

 

לרוטב הברביקיו:

 

  • שליש כוס קטשופ
  • רבע כוס חומץ תפוחים
  • כף וחצי סוכר חום
  • רבע כפית פפריקה מעושנת
  • רבע כפית רוטב ווסטרשייר (לא חובה, אבל מאוד מוסיף)

 

להרכבה:

 

  • 4 טורטיות
  • עלי חסה
  • מיני צנוניות
  • ירקות נוספים שאוהבים
מכינים את רוטב הברביקיו:
  • 1.מערבבים בסיר קטן את כל חומרי הרוטב ומבשלים ברתיחה עדינה כ-5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול. מהכמות הזאת יוצאת כחצי כוס רוטב ברביקיו. למנה נצטרך כרבע כוס מהרוטב המוכן, או לחילופין ניתן להשתמש בכרבע כוס רוטב ברביקיו מוכן.
  • 2.חותכים את חזה העוף לרצועות. מחממים ככף שמן ניטרלי במחבת ומקפיצים אותן רק עד שהן מתחילות להזהיב. מוסיפים רבע כוס מהרוטב למחבת, וככף או שתיים של מים (תלוי בסמיכות הרוטב) ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ומצפה את כל נתחי העוף. מניחים בצד עד הרכבת המנה.
מרכיבים את המנה:
  • 1.חותכים את הירקות הרצויים ושורפים את הטורטייה על אש גלויה כמה שניות מכל צד בזהירות (אפשר להשחים אותה מספר שניות מכל צד על מחבת חמה מאוד ויבשה משמן). מניחים את העוף עם הרוטב על הטורטייה, מוסיפים ירקות ומגישים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל