רולדת טלה ובשר ממולאת

שף רותם בן מויאל

מה צריך כדי להכין?
  • 1.חבל קשירה
  • 2.1 כתף טלה מרוקן מעצמות ופרוס
למלית:
  • 1.600 גרם בשר טחון
  • 2.4 כפות שמן זית
  • 3.בצל קצוץ
  • 4.100 גרם צנוברים
  • 5.כף ראס אל חנות
  • 6.חצי כוס חמוציות
  • 7.כפית מלח
  • 8.כפית פלפל
לציפוי מערבבים יחד :
  • 1.4 כפות סילאן
  • 2.כף שום גבישי
  • 3.כפית מלח
  • 4.4 כפות שמן זית
  • 5.כף פפריקה מתוקה
לסיר שנכנס לתנור
  • 1.4 בצלים פרוסים דק
  • 2.4 כפות שמן זית
  • 3.כפית מלח
  • 4.צרור טימין
  • 5.כף בהרט
  • 6.3 כוסות מים
  • 7.1 כוס יין אדום
אופן ההכנה:
  • 1.בקערה מערבבים יחד בשר טחון עם בצל, תבלינים חמוציות וצנוברים
  • 2.ממלאים את הטלה במלית, מגלגלים וקושרים בחבל
  • 3.עוטפים את הבשר בתערובת התבלינים
  • 4.מטגנים בסיר את הבצלים עם השמן, המלח, הבהרט והטימין, מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים עד לסגירה
  • 5.מוסיפים את המים ואת היין , עוטפים את הסיר ואופים בתנור כ- 3 שעות ב- 160 מעלות
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל