שיפודי אנטריקוט במרינדה אסייתית

ramile
20 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים:

1 קילו אנטריקוט טרי חתוך לקוביות

1/4 כוס רוטב סויה

1 כפית ג’ינג’ר  כתוש

3 כפות סילאן או 2 כפות תמרינדי

1 כפית צ’ילי גרוס

1 כף זרעי כוסברה כתושים

1/2 פחית קרם קוקוס

2 כפות חמאת בוטנים

1 כפית שטוחה מלח

3 שיני שום  כתושות

2 כפות שמן שומשום

תרסיס שמן להכנת טבעות הבצל

בצל שאלוט לשיפודים

להגשה: טבעות בצל רמי לוי

מיונז מעורבב עם צ’ילי גרוס ובצל ירוק קצוץ מעל

אופן ההכנה:
  • 1.בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד
  • 2.מניחים את קוביות האנטריקוט בקערה ומשרים אותם כשעה לפחות .
  • 3.משפדים את שיפודי האנטריקוט וביניהן בצלי שאלוט
  • 4.צולים על מנגל \ לפאנצ'ה משני הצדדים עד להשחמה
  • 5.מניחים את טבעות הבצל על תבנית אפייה מרססים תרסיס שמן ואופים בחום של 200 מעלות כ- 20-25 דקות .
  • 6.מגישים צלחת עם שיפודים , טבעות בצל ומטבל מיונז
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל