דניס מפולט

ramile
40 דק | פרווה | בינוני
רשימת מצרכים

לדג:

2 דגי דניס מפולטים

מלח גס

שמו זית

300 גרם אשכולות עגבניות שרי

לצ’ימיצ’ורי:

כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כפית שום כתוש

פלפל ירוק חריף קצוץ

1/3 כוס שמן זית

כף מיץ לימון

מלח

פלפל שחור גרוס

1/3 כוס חמוציות מיובשות

 

מכינים את הדגים
  • 1.מחממים תנור לחום גבוה מאוד - 250 מעלות.
  • 2.מרפדים תבנית בנייר אפייה. מפזרים עליו מלח גס ומזלפים מעט שמן זית.
  • 3.מניחים את הדגים בצורתם השלמה - 2 הפילטים זה על גבי זה. מתבלים במעט מלח גס בין הפילטים.
  • 4.מניחים אשכולות עגבניות שרי לצד הדגים ומתבלים בשמן זית.
  • 5.מכניסים לתנור ל-10 דקות, ללא כיסוי.
מכינים את הצ'ימיצ'ורי:
  • 1.מערבבים בצלוחית פטרוזיליה, שום כתוש, פלפל ירוק, שמן זית ומיץ לימון. מתבלים במלח. טועמים ומתקנים טעמים
  • 2.מוסיפים את החמוציות ומערבבים היטב.
  • 3.מגישים דג חם ולצידו עגבניות צלויות ומניחים מעליו תלולית של צ'ימיצ'ורי.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל