לברק ופירות

ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים

 

2 דגי לברק שלמים טריים מנוקים

מלח גס

כ-1/2 כוס שמן זית

עגבניות שרי צבעוניות

2 בצלים סגולים חתוכים לרבעים

2 אגסים חתוכים לרבעים

3 אשכולות ענבים

כוס יין לבן

אופן ההכנה
  • 1.מחממים תנור לחום גבוה - 250-220 מעלות.
  • 2.מניחים את הדגים בתבנית וחורצים 3-2 קווים אלכסוניים עמוקים עד האִדרה.
  • 3.ממליחים את פנים הדג, את גבו ובין החריצים.
  • 4.מפזרים סביבו ירקות לבחירתכם - בצלים, עגבניות שרי בצבעים שונים, שומר חצוי ופירות חתוכים לרבעים.
  • 5.מזלפים שמן זית בנדיבות.
  • 6.מכניסים לתנור ל-40-30 דקות (לפי גודל הדג). הדג צריך להיות צרוב מעט והירקות והפירות - שזופים.
  • 7.כשהדג מוכן יוצקים מעליו כוס יין לבן. מגישים חם.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל