פילה לברק בשומר ופול

ramile
40 דק | פרווה | בינוני
רשימת מצרכים
  • לתבשיל שומר ופול ירוק:

    • 4-5 כפותשמן זית
    • 1 כףשום כתוש
    • 2 יחידותשומר – פרוסות גס
    • 1-2 כפותממרח לימון כבוש
    • ½ כפיתכורכום
    • 4 כפותסילאן
    • 1 צרורפטרוזיליה קצוץ דק
    • 1 צרורכוסברה קצוץ דק
    • 500 גרםפול ירוק קפוא
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס
  • לדגים:

    • 6 יחידותפילה לברק
    • לימון
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס
  • להגשה:

    • גרדת לימון
איך מכינים
  • 1.יוצקים שמן זית לסיר רחב ושטוח ומטגנים קלות את השום, כדקה.
  • 2.מוסיפים את השומר, מטגנים קלות ויוצקים מים עד לגובה השומר.
  • 3.מוסיפים את שאר המרכיבים - לימון כבוש, סילאן, כורכום, עשבי התיבול והפול. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים, מכסים ומבשלים 7-8 דקות.
  • 4.בינתיים חוצים כל פילה דג לחצי. סוחטים את הלימון מעל הדגים ומתבלים אותם במלח ופלפל.
  • 5.מוסיפים את הדגים לסיר עם העור כלפי מעלה, מכסים ומבשלים 15 דקות. לפני ההגשה מגרדים מעל קליפת לימון.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל