בוקר פינוקים גלילי

ramile
40 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:

מה צריך כדי להכין ?

 

2 מגשים רחבים

1 חבילה סלמון מעושן

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות

1 גמבה ירוקה או כתומה חתוכה לרצועות

1 מלפפון חתוך לחצי ואז לרצועות

3 בייגל \ פרצל חתוכים לחצאים (חיתוך של חצי עיגול)

150 גרם בייבי מוצרלה

חבילת עגבניות שרי חצויות

1 קופסא לאבנה בשמן זית רמי לוי

שמן זית

תבלין זעתר רמי לוי

מאפה בצק עלים רמי לוי

1 קופסת זיתי קלמטה רמי לוי מגולענים

 

לסלט הביצים:

 

5 ביצים קשות, קלופות ומגוררות (או קצוצות דק)

1/2 כוס עירית קצוצה

4-5 כפות מיונז

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:
  • 1.אופים על תבנית מרופדת נייר אפייה את מאפה בצק העלים בחום של 180 מעלות לפי ההוראות על האריזה עד הזהבה. מוציאים ונותנים למאפה להתקרר, ואז לוחצים על מרכז המאפה כדי ליצור שקע שאותו נמלא בסלט ביצים.
  • 2.מערבבים בקערה את כל מרכיבי סלט הביצים.
  • 3.שמים את כדורי המוצרלה בצלחת קטנה ומעליהם מפזרים זעתר ושמן זית.
  • 4.מניחים את הצלחת במגש הגשה גדול ומסביבו מסדרים את הירקות החתוכים
  • 5.ממלאים את המאפים בסלט ביצים (שמים תלולית יפה של סלט במרכז כל מאפה) ומעבירים למגש.
  • 6.מקשטים בזיתים וחצאי עגבניות.
  • 7.מסדרים את הסלמון המעושן על המגש לצד הפרצל.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל