מאק אנד ציז

ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:

לבשמל:

 

2.5 כוסות חלב

100 גרם חמאה

קורט אגוז מוסקט

1/2 כוס קמח

 

 

למנה:

 

1 חבילת פסטה צדפות \ מקרוני

3 ביצים

200 גרם מוצרלה  מגוררת

200 גרם צ’דר צהובה  מגוררת

100 גרם פרמזן מגורר

1/2 כף מלח

1כפית פלפל שחור גרוס

 

לציפוי :

 

5 כפות פירורי לחם זהובים

5 כפות שמו זית

100 גרם צ’דר מגורר

1 כפית שום גבישי

אופן ההכנה:
  • 1.משמנים בשמן זית תבנית מלבנית, או עגולה בקוטר של 26.
  • 2.ממיסים את החמאה ומבשלים את כל מרכיבי הבשמל תוך כדי בחישה במטרפה עד שהוא מסמיך ומסירים מהאש
  • 3.מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי המאפה עם הבשמל והגבינות חוץ מהציפוי ומעבירים לתבנית, משטחים מעט.
  • 4.בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל
  • 5.אופים בחום של 180 מעלות לכ-35 דקות, או עד השחמה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל