מקלות בצק עלים מלוחות
נשנוש טעים וקליל
ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים
- בצק עלים מופשר
- חבילת גבינת גאודה מגורדת
- מעט פרמזן
- ממרח עגבניות מיובשות
- ממרח פסטו
- ציפוי: ביצה טרופה + כפית מים
אופן הכנה:
- 1.פורסים את בצק העלים המופשר
- 2.מורחים על חצי ממרח עגבניות מיובשות ועל החצי השני פסטו
- 3.לפזר מעל את גבינת הגאודה המגורדת ואת הפרמזן
- 4.לחתוך לרצועות את הבצק
- 5.לגלגל כל רצועה לאורך בצורת ספירלה
- 6.מסדרים את המקלות על נייר אפייה ומורחים אותם בביצה הטרופה
מכניסים לתנור:
- 1.מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ12-15 דקות או עד שמשחים
- 2.מומלץ לאכול את המקלות בסמוך לאפייה!