עוגת גבינה ביסקוויטים עם טראפלס שוקולד

מתכון: רחלי קרוט | צילום: טל סיון צפורין
אופן הכנה:
  • 1. בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת מתוקה, פודינג ואבקת סוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת רכה.
  • 2. מוסיפים את הגבינה ומקציפים עוד דקה.
  • 3. מרפדים תבנית עגולה או רינג בקוטר 20 בנייר אפייה בתחתית ומצמידים שקף לדפנות התבנית. אם אין לכם שקף, גוזרים רצועה של נייר אפייה בגובה התבנית ומצמידים לדפנות בעזרת מעט תרסיס שמן.
  • 4. טובלים את הביסקוויט בחלב ומניחים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
  • 5. מניחים 1/3 מכמות הקרם בשכבה אחידה ושוב חוזרים על שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב. מסיימים עם שכבת קרם גבינה.
  • 6. מעבירים למקפיא לשעתיים.
  • 7. לאחר שעתיים מביאים את השמנת לסף רתיחה ושופכים על השוקולד בקערה. ממתינים 2-3 דקות ומערבבים עד לקבלת גאנש מבריק ואחיד.
  • 8. מצננים את הגאנש מעט ושופכים על העוגה הקרה. מיישרים לשכבה אחידה.
  • 9. שומרים במקרר עד להגשה לקבלת עוגת גבינה ביסקוויטים או שומרים במקפיא לקבלת עוגת גלידה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל