עוגת קרפים של שוקולד

ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:

2.5  כוסות חלב

4 ביצים

3 כפות שמן קנולה

30 גרם אבקת סוכר

קורט מלח

3 כפות שוקולית

1 כף קקאו

1/4 2 כוסות קמח

תרסיס שמן  לשימון המחבת

 

למילוי:

 

1 שקית פודינג וניל

250 גרם מסקרפונה

1 כוס חלב

250 מ”ל שמנת להקצפה

 

 

לציפוי:

 

קקאו

שוקולד לבן ושוקולד מריר מגולפים בקולפן

אופן ההכנה:
  • 1.מקציפים יחד את כל מרכיבי הקרפ ומעבירים דרך מסננת לסינון גושים
  • 2.מחממים מחבת ומשמנים מעט
  • 3.מניחים כמצקת מהבלילה ומשטחים לכל קוטר המחבת
  • 4.כשהחלק העליון מתקשה מסירים מהאש
  • 5.חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה ומצננים
  • 6.מקציפים יחד את מרכיבי הקרם
  • 7.מניחים קרפ על צלחת הגשה ומורחים עליו קרם
  • 8.מורחים גם על הקרפ השני קרם ומניחים על הקרפ התחתון
  • 9.חוזרים על הפעולה עד ליצירת עוגה.
  • 10.הקרפ העליון אמור להיות מרוח במעט קרם מעל.
  • 11.מפזרים על הקרם קקאו ומגלפים שוקולד לקישוט.
  • 12.ואוכלים בתיאבון
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל