קממבר בבצק

ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:

1 גבינת קממבר

1/2 חבילה בצק עלים של המותג

עלי טימין טריים

כף סילאן

1 כפית שום כתוש

4 כפות שמן זית

1 כפית מלח גס

לציפוי:
  • 1.חלמון ביצה מהול בכף שמן זית
  • 2.שומשום שחור ושומשום לבן
  • 3.גבעולי טימין טרי
ההכנה:
  • 1.מערבבים יחד את הסילאן, עלי הטימין ומלח עוטפים את הגבינה מכל צדדיה
  • 2.חותכים קוביית בצק עלים ועוטפים את גבינת הקממבר.
  • 3.יוצרים "ארובה" ליציאת אדים במרכז הבצק.
  • 4.עם שאריות הבצק יוצרים קישוטים , מברישים את הבצק בחלמון הטרוף, מקשטים בשומשום מלח גס וענפי טימין.
  • 5.מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שמשחים
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל