קממבר בבצק
ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:
1 גבינת קממבר
1/2 חבילה בצק עלים של המותג
עלי טימין טריים
כף סילאן
1 כפית שום כתוש
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח גס
לציפוי:
- 1.חלמון ביצה מהול בכף שמן זית
- 2.שומשום שחור ושומשום לבן
- 3.גבעולי טימין טרי
ההכנה:
- 1.מערבבים יחד את הסילאן, עלי הטימין ומלח עוטפים את הגבינה מכל צדדיה
- 2.חותכים קוביית בצק עלים ועוטפים את גבינת הקממבר.
- 3.יוצרים "ארובה" ליציאת אדים במרכז הבצק.
- 4.עם שאריות הבצק יוצרים קישוטים , מברישים את הבצק בחלמון הטרוף, מקשטים בשומשום מלח גס וענפי טימין.
- 5.מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שמשחים