ביסים של קראנצים מתוקים

ramile
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:

1 חבילה בצק פריך מתוק רמי לוי

1 ביצה טרופה

קינמון

סוכר חום

שקדים מולבנים גרוסים

 

להגשה:

 

אבקת סוכר

אופן ההכנה:
  • 1.פורסים את הבצק הפריך על תבנית מרופדת עם נייר אפייה.
  • 2.מברישים את הבצק בביצה טרופה.
  • 3.מפזרים סוכר חום, שקדים וקינמון.
  • 4.בעזרת גלגלת פיצה חורצים ריבועים קטנים.
  • 5.אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, מצננים מגישים לצד כוס חלב.
  • 6.רוצים לגוון? את קוביות הבצק ניתן לחתוך ולקפל לצורה מעניינת יותר כמו בסרטון.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל