גירוס צמחוני

ramile
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:

לתיבול הסייטן:

 

3 כפות שמן זית

2 כפות דבש

1 כפית צ’ילי גרוס

1 כף תבלין לקציצות

 

להרכבה

 

1 ג’בטה

חסה סלנובה רמי לוי

1 בצל סגול פרוס לרצועות דקות

כף סומק

1 עגבנייה פרוסה דק

ממרח טחינה רמי לוי

ביצת עין

קטשופ רמי לוי

צ’יפס רמי לוי

שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:
  • 1.מערבבים את תיבול הסייטן ומצפים את 2 פרוסות הסייטן בתיבול, משרים בקירור חצי שעה
  • 2.צולים משני הצדדים על פלאנצה.
  • 3.צולים את חלקה הפנימי של הג'בטה
  • 4.מורחים טחינה, תוספות ומסדרים את הסייטן מעל כל חצי ג'בטה ומעל את הביצה, שני חצאים פתוחים .
  • 5.מטגנים צ'יפס
  • 6.מגישים לצד קטשופ וצ'יפס
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל