חומוס עדשים כתומות | אודי ואושר

אושר אידלמן & אודי ברקן
25 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:

לחומוס

 

  • 300 גרם ( כוס וחצי ) עדשים כתומות
  • 6 שיני שום
  • 4 כפות שמן זית
  • 250 גרם (1 כוס) טחינה גולמית
  • כף מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס

 

להגשה

 

  • שמן זית
  • פטרוזיליה קצוצה
  • צנוברים קלויים
  • פלחי עגבנייה
  • פלחי בצל

 

לחומוס:
  • 1.מעבירים את העדשים והשום לסיר בינוני, מכסים במים עד לגובה העדשים ומביאים לרתיחה.
  • 2.מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 10-15 דקות, עד שהעדשים התרככו לחלוטין. מסננים.
  • 3.טוחנים את העדשים, השום, השמן זית, המלח והפלפל במעבד מזון/בלנדר למרקם חלק.
  • 4.מוסיפים את הטחינה וממשיכים לטחון עד לקבלת חומוס חלק.
  • 5.מגישים עם שמן זית, פטרוזיליה, וצנוברים קלויים, לצד פלחי עגבנייה ובצל.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל