כרוב בתנור ב-20 שקלים | פאולה רוזנברג

*תמחור המתכון בהתאם להערכת הכמות בלבד.

פאולה רוזנברג
35 דקות | קל | פרווה
מה צריך?
  • 1 כרוב סגול/ירוק חתוך לפרוסות של 2 ס”מ
  • רבע שמן זית
  • כף מלח ים
  • חצי כפית פלפל לבן
  • 1 רסק עגבניות קטן
  • כף רוטב סויה
  • כפית פפריקה
מה עושים?
  • 1.משמנים תבנית של התנור,
  • 2.מערבבים בקערה את רסק העגבניות עם התבלינים, הסויה, 3 כפות מים ושמן הזית.
  • 3.מניחים את פרוסות הכרוב על התבנית, מוזגים כף מהרוטב על כל פרוסה ומעסים את הכרוב ברוטב שיכסה את כל שטח הפנים.
  • 4.אופים בתנור שחומם מראש למשך 35 דקות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל