כרוב בתנור ב-20 שקלים | פאולה רוזנברג
*תמחור המתכון בהתאם להערכת הכמות בלבד.
פאולה רוזנברג
35 דקות | קל | פרווה
מה צריך?
- 1 כרוב סגול/ירוק חתוך לפרוסות של 2 ס”מ
- רבע שמן זית
- כף מלח ים
- חצי כפית פלפל לבן
- 1 רסק עגבניות קטן
- כף רוטב סויה
- כפית פפריקה
מה עושים?
- 1.משמנים תבנית של התנור,
- 2.מערבבים בקערה את רסק העגבניות עם התבלינים, הסויה, 3 כפות מים ושמן הזית.
- 3.מניחים את פרוסות הכרוב על התבנית, מוזגים כף מהרוטב על כל פרוסה ומעסים את הכרוב ברוטב שיכסה את כל שטח הפנים.
- 4.אופים בתנור שחומם מראש למשך 35 דקות.
מתכונים נוספים