ירקות אביב חמימים

ramile
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:

400 גרם תחתיות ארטישוק רמי לוי

3 שומר חתוכים לרבעים

2 גבעולי סלרי כולל העלים קצוץ

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות

1 בצל סגול חתוך לרצועות

1 כף אריסה רמי לוי

1 כפית מלח

1 כפית כורכום

1 כפית כמון

כף רכז רימונים

1/4 כוס שמן זית

מיץ מלימון גדול

כוס וחצי מים

להגשה:  שקדים מולבנים קלויים , רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

ההכנה:
  • 1.חותכים את תחתיות הארטישוק לחצאים
  • 2.מניחים בסיר שמן זית , בצל סגול , גמבה אדומה ומערבבים כ- 3 דקות
  • 3.מוסיפים את לבבות הארטישוק והשומר, מערבבים ומוסיפים תבלינים ואריסה.
  • 4.ממשיכים לערבב ומוסיפים מים , מביאים לרתיחה ומוסיפים רכז רימונים, מיץ לימון, מבשלים ללא כיסוי עד לצמצום הנוזלים
  • 5.מגישים בקערה מרכזית לשולחם עם שקדים מולבנים קלויים מעל ופטרוזיליה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל