מאפינס קישואים ב-20 שקלים | אודי ואושר

*תמחור המתכון בהתאם להערכת הכמות בלבד.

אושר אידלמן & אודי ברקן
30 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:

מצרכים לכ-12 מאפינס:

 

  • 5 קישואים מגוררים על פומפייה
  • 4 ביצים (אפשר להחליף בזרעי פשתן לגרסה טבעונית*)
  • 10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
  • 5 כפות שמן זית
  • תבלינים: 1 כפית מלח + 1 כפית פלפל שחור גרוס + 1/2 כפית כמון + 1/2 כפית כורכום + 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • חצי כוס שמיר קצוץ
  • 100 גרם (3/4 כוס) קמח
  • 70 גרם (חצי כוס) שיבולת שועל אינסטנט

 

לפיזור

 

  • 1 כוס פירורי לחם פנקו

 

להגשה (אופציונלי)

 

  • יוגורט/לאבנה מעורבב עם 2 מלפפונים קצוצים דק

 

אופן ההכנה:
  • 1.מחממים תנור ל180 מעלות על מצב טורבו ומשמנים תבנית מאפינס בשמן זית.
  • 2.בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים למעט הקמח ושיבולת השועל עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3.מוסיפים את הקמח ושיבולת השועל ומערבבים רק עד לאיחוד התערובת.
  • 4.מעבירים את התערובת לשקעי המאפינס ומפזרים פירורי לחם מלמעלה בנדיבות.
  • 5.אופים בתנור כ-חצי שעה עד שפירורי הלחם שחומים.
  • 6.מגישים עם יוגורט מעורבב עם מלפפונים בצד.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל