ממרח ירקות ושורשים של חורף

פאולה רוזנברג
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לפרוסות
  • 1 בטטה קטנה קלופה וחתוכה לפרוסות
  • צרור עלי תרד טריים ושטופים ללא הגבעול
  • 1 כפית שמן שומשום קלוי
  • 3 כפות שמן זית בכבישה קרה
  • 1 כוס כוס שעועית לבנה, קפואה ומופשרת או מבושלת
  • ¼ כפית ג’ינג’ר מגורר
  • 1 כף רוטב סויה תמרי
  • קורט פפריקה חריפה
  • כפית פפריקה אדומה
  • כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות מלח ים אטלנטי
אופן ההכנה:
  • 1.מאדים את הבטטה ושורש הפטרוזיליה הקלופים בכלי אידוי
  • 2.מעבירים את התבלינים ושאר המרכיבים כולל הבטטה ושורש הפטרוזיליה למעבד המזון וטוחנים לממרח.
  • 3.ומורחים על לחם איכותי בתיאבון!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל