מעדן חמאת בוטנים ושוקולד

אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | פרווה -חלבי
רשימת מצרכים:

למעדן

  • 500 מ”ל (2 כוסות) שמנת מתוקה 10% שומן או קרם קוקוס
  • 250 מ”ל (1 כוס) חלב או תחליף חלב (סויה/שקדים/שיבולת שועל)
  • 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
  • 30 גרם (3 כפות שטוחות) קורנפלור

 

לגנאש

  • 100 גרם שוקולד מריר/חלב קצוץ גס
  • 125 מ”ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה לבישול 10% שומן

 

להגשה

  • בוטנים קצוצים
אופן ההכנה:
  • 1.בסיר קטן מערבבים יחד את רכיבי המעדן ומבשלים על להבה נמוכה עד שהנוזל מגיע לרתיחה (מקפידים לערבב עם מטרפה על מנת למנוע הידבקות בתחתית הסיר).
  • 2.יוצקים לתוך 6 כוסות זכוכית קטנות ומעבירים למקרר למשך 4-5 שעות.
לגנאש:
  • 1.מעבירים את השוקולד והשמנת לקערת זכוכית ומכניסים למיקרוגל לפולסים של 30 שניות עד שנמס (בסה"כ – כדקה וחצי).
  • 2.יוצקים כף מהגנאש על חלקו העליון של כל מעדן. מפזרים בוטנים ומגישים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל