מתכון מרק לצום

יונית צוקרמן
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים:

1 בצל קצוץ

כוס אפונה יבשה

כוס עדשים כתומות

1 תפו”א  מגורד

1 גזר מגורד

1 קישוא מגורד

2 ענפי סלרי

חצי צרור כוסברה

2 כפות מרק עוף

כפית כורכום

כף מלח

חצי כפית פלפל לבן

 

*אופציה:

4-5 שוקי עוף

 

תוספת

אטריות סבתא דקות

 

אופן ההכנה:
  • 1.מטגנים את הבצל עד שקיפות מלאה
  • 2.בשקיפות מלאה מוסיפים את הירקות המגורדים
  • 3.קוצצים סלרי ופטרוזליה ומוסיפים
  • 4.אחכ שוטפים את הקטניות ומוסיפים גם
  • 5.שופכים מים רותחים בגובה 3/4 הסיר
  • 6.מביאים לרתיחה נוספת
  • 7.ברתיחה מוסיפים תבלינים
  • 8.מערבבים ומבשלים הכל שעה
  • 9.*אם עושים עם עוף מטגנים בשלב הראשוני עם הבצל מגישים עם איטריות
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל