מתכון מרק לצום
יונית צוקרמן
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים:
1 בצל קצוץ
כוס אפונה יבשה
כוס עדשים כתומות
1 תפו”א מגורד
1 גזר מגורד
1 קישוא מגורד
2 ענפי סלרי
חצי צרור כוסברה
2 כפות מרק עוף
כפית כורכום
כף מלח
חצי כפית פלפל לבן
*אופציה:
4-5 שוקי עוף
תוספת
אטריות סבתא דקות
אופן ההכנה:
- 1.מטגנים את הבצל עד שקיפות מלאה
- 2.בשקיפות מלאה מוסיפים את הירקות המגורדים
- 3.קוצצים סלרי ופטרוזליה ומוסיפים
- 4.אחכ שוטפים את הקטניות ומוסיפים גם
- 5.שופכים מים רותחים בגובה 3/4 הסיר
- 6.מביאים לרתיחה נוספת
- 7.ברתיחה מוסיפים תבלינים
- 8.מערבבים ומבשלים הכל שעה
- 9.*אם עושים עם עוף מטגנים בשלב הראשוני עם הבצל מגישים עם איטריות