סלוף
ramile
30 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
ל-8 פיתות:
- 1 ק״ג קמח
- כפית מלח שטוחה
- כף שטוחה סוכר
- 3 כפות שמרים יבשים
- 600 מ״ל מים קרים
- מעט שמן זית
אופן הכנה:
- 1.מערבבים את כל החומרים עד לאיחוד.
- 2.מכדררים את הבצק לכדורים ומשרים בשמן זית למשך חצי שעה. עדיף להכין לילה קודם ולהשאיר במקרר.
- 3.פותחים את הבצק עם הידיים לאיזה גודל שרוצים ומניחים על המנגל. לאחר שצד אחד אפוי היטב הופכים צד.
מתכונים נוספים