סלט מנגו תאילנדי

אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
  • רבע כרוב סגול פרוס גס
  • 2 מנגו קשים חתוכים לקוביות
  • 2 גזרים פרוסים באלכסון
  • 1 בצל סגול פרוס
  • עלים מצרור בזיליקום
  • עלים מצרור נענע
  • צרור כוסברה קצוצה
  • כוס בוטנים קצוצים

 

 

לרוטב

 

  • 4 כפות שמן זית
  • 4 כפות מים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב דגים
  • מיץ וקליפה מגוררת מ2 ליים
  • כפית צ’ילי יבש חריף
  • 2 שיני שום
  • 3 ס”מ שורש ג’ינג’ר טרי
  • 3 כפות סוכר חום
  • חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
  • 1.קוצצים את הירקות לסלט.
  • 2.טוחנים את כל רכיבי הרוטב בבלנדר/בלנדר מוט.
  • 3.מערבבים את הסלט עם הרוטב.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל