פילה דג עם גרגירי תירס ב-30 שקלים | אושר ואודי

*תמחור המתכון בהתאם להערכת הכמות בלבד.

אושר אידלמן & אודי ברקן
25 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים:
  • 1 כף שמן זית + 1 כף חמאה
  • 2 בצלים ירוקים – החלק הלבן בלבד- קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • 5 עלי מרווה קצוצים
  • חצי כפית זרעי כוסברה
  • גרגירים מ2 קלחי תירס טרי מתוק (אפשר להחליף ב1/4 שקית תירס קפוא או 1 קופסאת שימורי תירס מסוננת)
  • חצי כוס (125 מ”ל) שמנת מתוקה לבישול 10% שומן (או קרם קוקוס)
  • מיץ וקליפה מגוררת מ1 ליים
  • כפית מלח + חצי כפית פלפל שחור גרוס

 

למעטפה

 

  • 2 פילטים של דג טרי במשקל כ-120 גרם ללא עור ועצמות
  • 2 כפות גבינת פרמז’ן מגוררת
  • 2 כפות כוסברה קצוצה

 

להגשה

 

  • 2 גבעולי בצל ירוק (החלק הירוק בלבד) פרוסים דק
  • 2 כפות אגוזי לוז קלויים קצוצים
אופן ההכנה:
  • 1.מחממים תנור ל-250 מעלות על מצב טורבו.
  • 2.מניחים בסיר את שמן הזית, החמאה, השום, הבצל, המרווה, וזרעי הכוסברה ומטגנים 2-3 דקות.
  • 3.מוסיפים את גרגירי התירס וממשיכים בצלייה עוד כ-2 דקות
  • 4.מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-2 דקות. מכבים את האש.
  • 5.מכינים מעטפות- בכל נייר אפייה מניחים 3 כפות של תבשיל התירס, מעל פילה של דג, כוסברה ומעט גבינת פרמז'ן מגוררת. סוגרים את המעטפות באמצעות חוט קשירה.
  • 6. צולים כ-12 דקות בתנור.
  • 7.מגישים לכל סועד מעטפה פתוחה ומעל מפזרים בצל ירוק ואגוזי לוז קצוצים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל