פלאפל בלגי

ramile
40 דק | פרווה | בשרי
רשימת מצרכים

לפלאפל הבלגי: צריך מעבד מזון ומכשיר וואפל בלגי

3 כוסות גרגירי חומוס קפואים מופשרים

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

1/2 צרור כוסברה קצוצה

1 ביצה

1 כף כמון

1 כפית מלח

3 שיני שום

1 כפית אבקת אפייה

תרסיס שמן

 

לטופינג:

500 גרם בשר בקר טחון

1 בצל קצוץ

1/2 כף כמון

1/2 כף פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

3 כפות שמן זית

להגשה:

בצל סגול פרוס לפרוסות דקות

פלפל חריף ירוק

עגבניות שרי חציות

טחינה בצד

אופן ההכנה:
  • 1.טוחנים יחד את כל מרכיבי הפלאפל, אם יש צורך מוסיפים 1/4 כוס מים
  • 2.משמנים מכשיר ואפל בלגי ומניחים מהתערובת, סוגרים ואופים
  • 3.במחבת רחבה מניחים שמן ובצל קצוץ, מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים בשר ותבלינים, מטגנים תוך כדי ערבוב, כ- 7 דקות ומגישים מעל הואפל פלאפל ומקשטים בתוספות
  • 4.מגישים לצד טחינה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל