פשטידת בצלים
פאולה רוזנברג
50 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
- בצלים אדומים, חתוכים לקוביות
- צרור בצל ירוק, קצוץ
- 3 שיני שום כתושות
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות זרעי צ’יה
- 300 גרם טופו
- 200 גרם קשיו טבעי, מושרה למשך 4 שעות
- 4 כפות שיבולת שועל
- 2 כפות ממרח שקדים
- גבינת מוצרלה
- צרור שמיר קצוץ
- 3 כפיות מלח ים אטלנטי
- חצי כפית פלפל לבן לפי הטעם
- כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
- 1.משרים את זרעי הצ'יה בחצי כוס מים, משאירים בצד לרבע שעה
- 2.מזהיבים בכף שמן זית את הבצל האדום עם הבצל הירוק והשום
- 3.מכניסים למעבד המזון את תכולת המחבת יחד עם הטופו, הקשיו ללא מי ההשרייה, השמיר, ממרח השקדים, שמן זית, שיבולת השועל, התבלינים וזרעי הצ'יה
- 4.משמנים תבנית פיירקס בינונית עם 1 כף שמן זית, שופכים את תוכן הקערה ומפזרים מעל שמרי בירה.
- 5.אופים בתנור שחומם מראש (175 מעלות) כ- 50 דקות, עד להשחמה.